Templomi esküvőnk a Kertvárosi Református Templomban tartjuk Pécsett. A templom melletti parkolóban, illetve a 20 méterrel arrébb lévő Penny Market parkolóban tudjátok elhelyezni az autókat.
A szertartás kezdete 13.30, kérjük, amennyiben lehetséges, 10 perccel előtte mindenki foglalja el a helyét a templomban.
A szertartás ideje 35-40 perc, ezt követően szeretnénk egy csoportképet készíteni a templom előtt. A csoportkép, illetve a közös fényképek elkészítése után indulunk a Hotel Kikeletbe. Pontos címekről a “helyszín” menüpont alatt tájékozódhadtok.
A polgári szertartást a Kikelet Hotelben tartjuk Pécsett. Az esküvőn fogyasztandó - nem krémes - aprósütemények elkészítésében a segítségeteket kérjük. A hozott sütemények elhelyezése az étterem teraszán található asztalon lehetséges. Köszönjük szépen!
A polgári szertartásra, a Kikelet Hotel teraszán kerül sor, ideje 35-40 perc. A szertartás után pezsgős koccintásra és közös fényképezésre kerül sor. Ezek után mi 1,5 órára elmegyünk esküvői képeket készíteni, addig Horváth Szász Tamás “ceremónia mester” felel a jó hangulatért.
A vacsora kezdete 19:00. A pontos menüről illetve italokról, valamit az éjféli vacsora menükínálatáról a vacsora menüpont alatt olvashattok bővebben.
A lakodalom helyszínéül a szálloda étterme szolgál. Hajnali 5 órától a belső térben, a szállodai vendégeinek reggeliztetése zajlik. A buli természetesen nem áll le; a vendégsereg keménymagja (természetes mi is) a terasz, illetve a medence felé orientálódhat. Fürdőruhát és törölközőt mindenki hozzon!
Templomi esküvő
Helyszín a kertvárosi református templom, Pécsett.
7636 Pécs, Tildy Zoltán utca 12.
Térkép
Polgári szertartás és lakodalom
Helyszín az Art & Fit Hotel Kikelet, Pécsett.
7635 Pécs, Károlyi Mihály út 1.
Aki a templomi szertartás után autóval megy fel a Kikeletbe, és szabad hellyel rendelkezik a kocsiban, kérem jelezze nekünk. Nevét és telefonszámát közzétesszük a a weboldalon, hogy igény szerint fel lehessen venni velük a kapcsolatot.
Szállás egyénileg foglalható Térkép
Leves
Magyar tyúkhúsleves
Meleg előétel
Főtt hús zöldségekkel, meggymártással / zöldfűszeres mártással
Főétel
Mediterrán pulykamellsteak grillezve, paradicsommal és mozzarellával
Sertés szűzérmék bacon köntösben
Csirkecomb szezámmagos bundában
Rántott sajt, rántott zöldségekkel
Köret és savanyúság
Steak burgonya, grillezett zöldség és zöldséges rizs
Paradicsom-, uborkaés káposztasaláta
Desszert
Házi rétes válogatás
24h
Marhapörkölt galuskával, friss kenyérrel és savanyúsággal
Sajtés gyümölcstál
Sütemények és menyasszonyi torta
A legnagyobb kincs számunkra Ti vagytok! Köszönjük szépen, hogy megtiszteltek jelenlétetekkel, már nagyon várjuk a közös mulatozást!
Nagy segítséget jelentene közös életünk kezdetén, ha a borítékos megoldást választanátok. Amennyiben valaki mégis tárgyi ajándékban gondolkodik, kérem egyeztesse velünk.

Előre is köszönjük!
Detti és Balázs

U.i.: Amennyiben valakinek szimpatikus a képen látható bármelyik tárgy egyike, nyugodt szívvel és kérdés nélkül lepjen meg vele! :)
Telefon
Detti: 06/70-55-77-888
Balázs: 06/30-44-76-543

E-mail
Detti: kschoice666@hotmail.com
Balázs: balazs.eros@gmail.com
Kérünk mindenkit, hogy május 30-ig jelezzen vissza!