Blog

Mediapedia

2013. július 30.

A Médiaédia egy nyitott, bárki által hozzáférhető webes média- és marketing tudástár. Mától elérhető a rólam szóló szócikk is.

Forrás: http://mediapedia.hu/eros-balazs

Riport a Dunántúli Naplóban

2012. december 13.

Magunk között vagyunk, úgyhogy gonosz kérdéssel kezdem: van értelme az ilyen díjnak? Mert hát ebben a műfajban ami ma menő és trendi, az lehet, hogy két év múlva már csak elnéző mosolyogást vált ki.

Tény, hogy a honlap-trendek folyamatosan változnak, és a dizájnban is vannak új elemek, de azért vannak olyan szempontok, amelyek állandónak mondhatók. ...

Díjátadó - Év honlapja 2012

2012. december 13.

Idén negyedik alkalommal szerepelt eredményesen weboldalam az Év honlapja médiapályázaton. 2009 után ismét Év honlapja díjjal jutalmazták - 2010 Különdíj, 2011 Minőségdíj.

OTDK dolgozatom a fotoklikk oldalán!

2012. december 13.

Ábrázolásmódok. Az Athéni iskola és Az élet két útja között fennálló formai és tartalmi hasonlóságok bemutatása. Bővebben a projektek menüpont alatt.

Forrás: fotoklikk.hu/konyv/eros-balazs-sandor-abrazolasmodok

A pecsma.hu címlapján

2012. december 13.

Mindent megnyert már, amit Magyarországon lehet. Erős Balázs négy éve jelentkezett az Év honlapja pályázatra személyes oldal kategóriában, és azóta sorra hozza el a díjakat. Az első évben már az övé lett a legjobb honlap, aztán egyszer második, egyszer harmadik lett, most ismét ő nyert. (...)

Forrás: pecsma.hu