Blog

CarnationGroup

2012. november 30.

Egy todo-val kevesebb a bakancslistámon! Köszönöm CarnationGroup, nagyon megtisztelő!

007 - Skyfall

2012. november 22.

Moziba mentünk érte, és a zenével Adele sem lőtt mellé.

M-et sötét múltja kísérti, Bondnak pedig bizonyítania kell felé tanúsított hűségét. Az MI6 titkosszolgálat bajban van, 007-nek fel kell kutatnia és el kell pusztítania a fenyegető veszélyt - bármi áron.

Forrás: port.hu

Renault Clio 2012

2012. november 14.

Biztosan mindenki által ismertek az égből potyogó angyalos Axe dezodor reklámok. Azt azonban kevesen tudják, hogy a dalt a francia származású Sandy Lavallart szerezte, aki ebben az évben az új Clio-nak is szerzett reklámzenét. Amennyiben valaki rendelkezik az előbbi teljes verziójával, kérem küldje el nekem! Előre is köszönöm!

Semiramis Garden Panorama

2012. november 13.

A ház története: Ezt a jellegzetes, pécsiek számára oly ismerős épületet, Scholz Gyula úr építette 1892-ben. Akkoriban ő volt a régi Pécsi Sörfőzde tulajdonosa, az épület pedig Scholz vendéglő néven üzemelt. Pár évtizede egy rövidebb ideig, a Kalifa Cukrászdának adott otthont ez a különleges ház, ahol szintén családi hangulatban élvezhették a vendégek a hely varázsát. Jelenleg családunk három generációja dolgozik együtt, hogy még sok évig megőrizzük ezt az egyedi értéket. Töltsük meg ezt a házat élettel!

Forrás: semiramisgarden.blogspot.hu

Ági és Tamás

2012. november 11.

Ági és Tamás esküvője feledhetetlen, csodaszép emlékekkel gazdagított mindenkit; a fenséges fogások, a mohácsi halászlé és házi sütemények, barátok és haverok minden fordulóban. Sok boldogságot, és mint már mondta, legalább 25 egészséges, boldog unokát kívánok nektek! Köszönjük, hogy részesei lehettünk!