Blog

207 milliárd képekben

2012. november 10.

Közel 30 amatőr és profi fotóművész több mint 100 képéből választotta ki a legjobbakat a területfejlesztés és a fotóművészet elismert szakembereiből álló zsűri 2010. augusztus 23-án. A fotópályázat vándorkiállítása 2010. szeptember 20-tól Pécsett, azt követően Szekszárdon majd Kaposváron is bemutatásra kerül.

Youtube profil testreszabás

2012. november 10.

Több száz személyes videó, különböző jogosultsági rendre felosztva. Szüleimtől és szeretteim egy részétől távol, leginkább saját magam szórakoztatására készült.

Eurodesign Tour

2012. november 10.

2011-től egy éves projekt veszi kezdetét "The Great Eurodesign Tour" címmel. Jelenlegi elképzelések szerint, két éven belül minden európai országban készül egy weboldal, melynek oldalterveit én készítettem. Ennek egyik elengedhetetlen feltétele, az egyes országokban székelő, weboldalak készítésével és fejlesztésével foglalkozó cégekkel való kooperáció.

Városi Kosárlabda Bajnokság

2012. november 09.

2009. októberében még a következő csapatok sikeres nevezése, illetve eredményei voltak olvashatók a dombóvári városi kosárlabda bajnokság honlapján: Dombóvári Kanárik, Kalóz Sport, Elszármazottak, Úthenger, Mind1, PISA, Luxusbuszsluszkulcs. 2010. elején felébredni látszott a rendszer, és a városi portáljának megújítása is szóba került. A látványtervek elkészültek, de azóta is állunk magunk mellett.

Karácsony 2009

2012. november 10.

Mindenki kedvenc ünnepe a születésnap után. Feldíszített utcákon át vezet az út a templomba, Szenteste ajándékozás és meghitt beszélgetés a vacsora alatt. Nem tudok elképzelni szebb ébredést karácsony első napján, mikor jön a famili ebédre és sült kacsacomb illata száll fel a konyhából a szobámba.