Blog

Mucsfai méhész

2012. november 10.

Aki méhészkedésre adja a fejét, annak be kell látnia, hogy ez egész embert igénylő feladat. Laufer Henriknek is ez a fő elfoglaltsága nyugdíjas éveiben. A mucsfai születésű méhész néhány éve Dombóváron él, ám kaptárait illetve méheit még mindig a faluban található tanyáján gondozza. Forrás: tolnainepujsag.hu

Kupagyőztes PVSK Panthers

2012. november 10.

Sztojan Ivkovics: Büszke vagyok, ezért küzdöttünk már öt éve. Büszkeség, becsület, bátorság jellemzi a srácokat, és az lényegtelen, hogy ki az edző, mert a mai nap a PVSK-ról, a pécsi kosárlabdáról és ezekről a fiúkról szól.

Forrás: pvsk-panthers.hu

MC8

2012. november 10.

A Pick Szeged, az MKB Veszprém és a Magyar Kézilabda-szövetség közösen arra kéri a honi klubokat, hogy a hétvégi bajnoki mérkőzések előtt tiltakozzanak az erőszak ellen. A kezdeményezés szlogenje az „Összefogás az erőszak ellen!”.

Forrás: sporthirado.hu

DesigNews Magazin

2012. november 09.

Kezdetben a magazin egy személyes, online könyvtárhoz hasonlított. Minden ami érdekelt, valamikor felkeltette érdeklődésem, inspirált, vagy csak érdemesnek tartottam egyszer visszatérni rá, dokumentálva lett. Ezt a blognak sem nevezhetném dolog idővel kezdett formát ölteni, majd felmerült egy igény, hogy más, hozzám hasonló érdeklődési körrel rendelkező felhasználók is részesei legyenek a gyűjteménynek.

KTDK - Ábrázolásmódok

2012. november 09.

A Kari Tudományos Diákköri Konferencia (KTDK), kommunikáció szekciójában, 2. helyezett lettem.