Blog

Adidas Streetball Zánkán

2014. augusztus 01.

Idén másodszor futottunk neki a zánkai Adidas Streetball-nak. Nem kis meglepetésünkre, a rendezvényt összevonták a 3x3 eurokupa rendezvénysorozatával. Az idájárás, és jelen esetben a körülmények is szinte tökéletesek voltak.

Detti kosara az előző állomáson, Pakson, 0:45-nél. Videó megtekintése

Városi Kosárlabda Bajnokság

2012. november 09.

2009. októberében még a következő csapatok sikeres nevezése, illetve eredményei voltak olvashatók a dombóvári városi kosárlabda bajnokság honlapján: Dombóvári Kanárik, Kalóz Sport, Elszármazottak, Úthenger, Mind1, PISA, Luxusbuszsluszkulcs. 2010. elején felébredni látszott a rendszer, és a városi portáljának megújítása is szóba került. A látványtervek elkészültek, de azóta is állunk magunk mellett.

PVSK Panthers

2012. november 10.

A kiegyensúlyozott szezon során végig az él vonalban találhattuk a PVSK-Expo Center Pécset, amely végül bajnoki bronzot és nem mellékesen kupabronzot is szerzett, a szakosztály történelmében pedig arra még nem volt példa, hogy egy idényben két éremmel gazdagodjon a felnőtt csapat.

Forrás: pvsk-panthers.hu

Kupagyőztes PVSK Panthers

2012. november 10.

Sztojan Ivkovics: Büszke vagyok, ezért küzdöttünk már öt éve. Büszkeség, becsület, bátorság jellemzi a srácokat, és az lényegtelen, hogy ki az edző, mert a mai nap a PVSK-ról, a pécsi kosárlabdáról és ezekről a fiúkról szól.

Forrás: pvsk-panthers.hu