Blog

Pécsi lakatfal

2012. november 11.

Miközben a lakatfal kapcsán a legkülönfélébb eredet-történetek keringenek (diákokról, akik az iskola befejezését ünnepelték meg egy-egy lakat felhelyezésével, vagy szerelmesekről, akik így erősítették meg kapcsolatuk örökkévalóságát), Andor Imréné szavaiból kiderül: másfajta szerelemről volt itt szó.


Forrás: bama.hu

Depoband

2012. november 11.

Több mint 10 éves múltra visszatekintő zenekarunk 2005 óta zenél ebben a felállásban. Rendszeresen fellépünk különböző városi rendezvényeken, falunapokon, fesztiválokon. Emellett zenélünk családi esteken, céges partikon és lakodalmakon. Műsorunkat elsősorban hazai és külföldi slágerek alkotják a 60-as évektől napjainkig, de repertoárunkban megtalálhatóak különböző népi tánczenék (csárdás, kóló, polka, stb.) is. Zenei képzettségünk és több éves szakmai tapasztalatunk biztosíték a minőségi szórakoztatásra és a kiváló hangulatra, korhatárra való tekintet nélkül.


Forrás: depoband.hu

Ági és Tamás

2012. november 11.

Ági és Tamás esküvője feledhetetlen, csodaszép emlékekkel gazdagított mindenkit; a fenséges fogások, a mohácsi halászlé és házi sütemények, barátok és haverok minden fordulóban. Sok boldogságot, és mint már mondta, legalább 25 egészséges, boldog unokát kívánok nektek! Köszönjük, hogy részesei lehettünk!

Zsolnay Múzeum

2012. november 10.

Édesanyám kis idő elteltével ismét Pécsre látogatott. A szokásos városnézés újra meglepetéseket tartogatott számunkra; a Széchenyi és Dóm téren a "Szenior tájfutó világbajnokság" egyik felvonása zajlott, "Bor és grill ünnep" a sétatéren, esküvők a Dómban. Anci, szeretlek, várlak vissza!

ARC 2010

2012. november 10.

Hol élsz te? Európában? Magyarországon? Pesten vagy Bocföldén? A Dózsa György úton? A Facebookon? Vagy leginkább csak ott belül, ahol szabad a fantázia világa? Mi kell az ember helyzetének meghatározásához 2010-ben?