Blog

A bama.hu főoldalán

2012. december 13.

A pécsi fiatalember online portfóliója, az erosbalazs.com a 2009-es Az Év Honlapja díj, a 2010-es különdíj és a 2011-es minőségdíj után 2012-ben ismét Az Év Honlapja lett.

Forrás: bama.hu

A pecsma.hu címlapján

2012. december 13.

Mindent megnyert már, amit Magyarországon lehet. Erős Balázs négy éve jelentkezett az Év honlapja pályázatra személyes oldal kategóriában, és azóta sorra hozza el a díjakat. Az első évben már az övé lett a legjobb honlap, aztán egyszer második, egyszer harmadik lett, most ismét ő nyert. (...)

Forrás: pecsma.hu

A pecsiujsag.hu címlapján

2012. december 13.

Hétfőn tartották az Év honlapja pályázat eredményhirdetését Budapesten. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat tizenegyedik alkalommal meghirdetett pályázatán 359 érvényes pályamű került a zsűri elé, 25 kategóriában. (..)

Forrás: pecsiujsag.hu

Semiramis Garden Panorama

2012. november 13.

A ház története: Ezt a jellegzetes, pécsiek számára oly ismerős épületet, Scholz Gyula úr építette 1892-ben. Akkoriban ő volt a régi Pécsi Sörfőzde tulajdonosa, az épület pedig Scholz vendéglő néven üzemelt. Pár évtizede egy rövidebb ideig, a Kalifa Cukrászdának adott otthont ez a különleges ház, ahol szintén családi hangulatban élvezhették a vendégek a hely varázsát. Jelenleg családunk három generációja dolgozik együtt, hogy még sok évig megőrizzük ezt az egyedi értéket. Töltsük meg ezt a házat élettel!

Forrás: semiramisgarden.blogspot.hu

Emlékváros Pécs

2012. november 09.

A rendezvény a Néprajzi Múzeum által koordinált országos Kiállítási Dominó 2006 sorozat harmadik elemét képezte. A sorozat 2006. április 27-én kezdődött a Néprajzi Múzeumban (műanyag), a második dominó 2006. május 12-én a zalaegerszegi Göcsej Múzeumban dőlt el (Kettő egy pár. Szerelem, udvarlás, esküvő a XX. században), a negyedik kiállításra Vácott került sor.