Blog

Vodafone reklám

2014. február 05.

A Vodafone új, Váltsd valóra a Legek Hálózatán! program promovideója volt az idei első Youtube advert, amit végig is néztem. Nagyon rendben van!

Csemer Boogie Boglárka debütáló videóklippje, a Parfüm, új nézettségi rekordokat dönt

2014. január 21.

Csemer Boogie Boglárka debütáló videóklippje, a Parfüm, új nézettségi rekordokat dönt. Sokan azt gondolják, hogy egy videó/képretusáló program működését követhetik nyomon a videóklipp alatt, holott ez egy hónapok alatt összeért kreatív videószerkesztői műhelymunka eredménye.

Youtube 2013 Rewind

2013. december 11.

Youtube Rewind 2013 címen elérhető az idei év youtube best of 2013 összeállítása. A profil ikon melletti riszáló rókát keressétek.

Forrás: youtube.com/rewind2013

007 - Skyfall

2012. november 22.

Moziba mentünk érte, és a zenével Adele sem lőtt mellé.

M-et sötét múltja kísérti, Bondnak pedig bizonyítania kell felé tanúsított hűségét. Az MI6 titkosszolgálat bajban van, 007-nek fel kell kutatnia és el kell pusztítania a fenyegető veszélyt - bármi áron.

Forrás: port.hu

Renault Clio 2012

2012. november 14.

Biztosan mindenki által ismertek az égből potyogó angyalos Axe dezodor reklámok. Azt azonban kevesen tudják, hogy a dalt a francia származású Sandy Lavallart szerezte, aki ebben az évben az új Clio-nak is szerzett reklámzenét. Amennyiben valaki rendelkezik az előbbi teljes verziójával, kérem küldje el nekem! Előre is köszönöm!