Blog

007 - Skyfall

2012. november 22.

Moziba mentünk érte, és a zenével Adele sem lőtt mellé.

M-et sötét múltja kísérti, Bondnak pedig bizonyítania kell felé tanúsított hűségét. Az MI6 titkosszolgálat bajban van, 007-nek fel kell kutatnia és el kell pusztítania a fenyegető veszélyt - bármi áron.

Forrás: port.hu

Renault Clio 2012

2012. november 14.

Biztosan mindenki által ismertek az égből potyogó angyalos Axe dezodor reklámok. Azt azonban kevesen tudják, hogy a dalt a francia származású Sandy Lavallart szerezte, aki ebben az évben az új Clio-nak is szerzett reklámzenét. Amennyiben valaki rendelkezik az előbbi teljes verziójával, kérem küldje el nekem! Előre is köszönöm!

Semiramis Garden Panorama

2012. november 13.

A ház története: Ezt a jellegzetes, pécsiek számára oly ismerős épületet, Scholz Gyula úr építette 1892-ben. Akkoriban ő volt a régi Pécsi Sörfőzde tulajdonosa, az épület pedig Scholz vendéglő néven üzemelt. Pár évtizede egy rövidebb ideig, a Kalifa Cukrászdának adott otthont ez a különleges ház, ahol szintén családi hangulatban élvezhették a vendégek a hely varázsát. Jelenleg családunk három generációja dolgozik együtt, hogy még sok évig megőrizzük ezt az egyedi értéket. Töltsük meg ezt a házat élettel!

Forrás: semiramisgarden.blogspot.hu

Ági és Tamás

2012. november 11.

Ági és Tamás esküvője feledhetetlen, csodaszép emlékekkel gazdagított mindenkit; a fenséges fogások, a mohácsi halászlé és házi sütemények, barátok és haverok minden fordulóban. Sok boldogságot, és mint már mondta, legalább 25 egészséges, boldog unokát kívánok nektek! Köszönjük, hogy részesei lehettünk!

Zsolnay Múzeum

2012. november 10.

Édesanyám kis idő elteltével ismét Pécsre látogatott. A szokásos városnézés újra meglepetéseket tartogatott számunkra; a Széchenyi és Dóm téren a "Szenior tájfutó világbajnokság" egyik felvonása zajlott, "Bor és grill ünnep" a sétatéren, esküvők a Dómban. Anci, szeretlek, várlak vissza!