Blog

Eurodesign Tour

2012. november 10.

2011-től egy éves projekt veszi kezdetét "The Great Eurodesign Tour" címmel. Jelenlegi elképzelések szerint, két éven belül minden európai országban készül egy weboldal, melynek oldalterveit én készítettem. Ennek egyik elengedhetetlen feltétele, az egyes országokban székelő, weboldalak készítésével és fejlesztésével foglalkozó cégekkel való kooperáció.

Városi Kosárlabda Bajnokság

2012. november 09.

2009. októberében még a következő csapatok sikeres nevezése, illetve eredményei voltak olvashatók a dombóvári városi kosárlabda bajnokság honlapján: Dombóvári Kanárik, Kalóz Sport, Elszármazottak, Úthenger, Mind1, PISA, Luxusbuszsluszkulcs. 2010. elején felébredni látszott a rendszer, és a városi portáljának megújítása is szóba került. A látványtervek elkészültek, de azóta is állunk magunk mellett.

Karácsony 2009

2012. november 10.

Mindenki kedvenc ünnepe a születésnap után. Feldíszített utcákon át vezet az út a templomba, Szenteste ajándékozás és meghitt beszélgetés a vacsora alatt. Nem tudok elképzelni szebb ébredést karácsony első napján, mikor jön a famili ebédre és sült kacsacomb illata száll fel a konyhából a szobámba.

Az Év Honlapja 2009 27:22

2012. november 10.

Erős Balázs a büszke tulajdonosa a nemrég átadott Év honlapja kitüntető címnek. A web designer, grafikus fiatalember sajnos nem vehette át személyesen a díjat, bizonyára többen sejtik miért - igen, az elfoglalt szakember ekkor is egy fontos megrendelésen dolgozott.

Forrás: pecsinapilap.hu

OTDK - Ábrázolásmódok

2012. november 10.

Ábrázolásmódok - Az Athéni iskola és Az élet két útja között fennálló formai és tartalmi hasonlóságok bemutatása címmel, elnyertem a XXIX. Országos Tudományi Diákköri Konferencia ezüstérmét.