Blog

H2O Vizishow Dombóvár

2012. november 10.

Augusztus 23-án a dombóvári Vizi-show napján, délután 16.30-kor kezdődött a jótékonysági kacsaúsztató és Sárkányhajó verseny a Szállásréti tavon.

MR2 Roadshow - Zagar

2012. november 10.

A srácok szinte minden honi fesztivál nélkülözhetetlen fellépői. Júliusban a pécsi Dóm tér szolgált az MR2 Roadshow helyszínéül. A sütödék ontotta illatok, hűsítő italok és a meleg nyári idő melletti Zagar dalokkal tökéletes volt az este.

PVSK Panthers

2012. november 10.

A kiegyensúlyozott szezon során végig az él vonalban találhattuk a PVSK-Expo Center Pécset, amely végül bajnoki bronzot és nem mellékesen kupabronzot is szerzett, a szakosztály történelmében pedig arra még nem volt példa, hogy egy idényben két éremmel gazdagodjon a felnőtt csapat.

Forrás: pvsk-panthers.hu

Mucsfai méhész

2012. november 10.

Aki méhészkedésre adja a fejét, annak be kell látnia, hogy ez egész embert igénylő feladat. Laufer Henriknek is ez a fő elfoglaltsága nyugdíjas éveiben. A mucsfai születésű méhész néhány éve Dombóváron él, ám kaptárait illetve méheit még mindig a faluban található tanyáján gondozza. Forrás: tolnainepujsag.hu

Kupagyőztes PVSK Panthers

2012. november 10.

Sztojan Ivkovics: Büszke vagyok, ezért küzdöttünk már öt éve. Büszkeség, becsület, bátorság jellemzi a srácokat, és az lényegtelen, hogy ki az edző, mert a mai nap a PVSK-ról, a pécsi kosárlabdáról és ezekről a fiúkról szól.

Forrás: pvsk-panthers.hu