Eurodesign Tour

A projektről

2011-től egy három éves projekt vette kezdetét "The Great Eurodesign Tour" címmel. Jelenlegi elképzelések szerint, egy éven belül minden európai országban készül egy weboldal, melynek oldalterveit én készítettem.

Ennek egyik elngedhetetlen feltétele, az egyes országokban székelő, weboldalek készítésével és fejlesztésével foglalkozó cégekkel való kooperáció. Reméljük a legjobbakat.

Európa 44 független országgal, valamint 8 egyébb területtel rendelkezik. A kapcsolatfeltétel, valamit a közös munka menedzselés jelen pillanatban egyszemélyes feladat, de már most látom, hogy nagyobb fejszére lesz szükségem. Szívesen fogadok, és előre köszönök bármilyen segítséget!

A kontinens bármely pontjáról jelentkezhetnek cégek, vállalatok, kis- és nagyvállalkozók stb. – a továbbiakban partnerek -, akik úgy gondolják, hogy támogatják a projekt létrejöttét.

A partner vállalja egy olyan weboldal létrehozását, melynek arculatát én készítem el és az legalább 1 évig üzemel.

Eurodesign Tour
Eurodesign Tour
Eurodesign Tour
Eurodesign Tour

További galériák

DesigNews Magazin DesigNews Magazin

DesigNews Magazin

Kezdetben a magazin egy személyes, online könyvtárhoz hasonlított. Minden ami érdekelt, valamikor felkeltette érdeklődésem, inspirált, vagy csak érdemesnek tartottam egyszer visszatérni rá, dokumentálva lett. Ezt a blognak sem nev…

Zsolnay Gyár Zsolnay Gyár

Zsolnay Gyár

A 2007 első felében a pécsi Zsolnay Gyár szolgált a Pécsi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék bemutatkozó kisfilmje forgatásának helyszínéül. A film, a Tanszék 2007 őszén készült multi…

B&B B&B

B&B

Idén, egy napsütéses júniusi napon összekötöttük életünket. Barátok és rokonok kísérték közös jövőnk első perceit a kertvárosi református templomtól a Mecsek oldalán fekvő Kikelet Hotelig. Ezúton is köszönünk mindent nektek!

VirtualZoo VirtualZoo

VirtualZoo

A Virtual Zoo nevet viselő projekt a "HAUG Design Pályázat 2011" országos médiapályázatra készült pályamunka. A projekt neve magába foglalja annak célját is; egyszerűen kezelhető, átlátható, ugyanakkor felettébb innovatív és inte…