Zsolnay Gyár

A projektről

A 2007 első felében a pécsi Zsolnay Gyár szolgált a Pécsi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék bemutatkozó kisfilmje forgatásának helyszínéül. A film, a Tanszék 2007 őszén készült multimédiás felvételi DVD intro filmje lett.

A Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszéknek immáron 17 éves története van. A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán 1992-ben alakult kommunikációs oktatás. A szak nagyon rövid idő alatt a pécsi felsőoktatás egyik legvonzóbb képzési formája lett, s ezt a pozícióját mindmáig megőrizte.

A szakalapítás óta eltelt 13 év alatt a kommunikációs képzést egyszerre jellemezte az állandóság és a folyamatos változás.

A tanszék főállású oktatóinak szakmai önéletrajza, publikációs jegyzéke, valamint az aktuális fogadó órák időpontjai megtekinthetők a tanszék honlapján, a www.commonline.hu címen.

Zsolnay Gyár
Zsolnay Gyár
Zsolnay Gyár
Zsolnay Gyár

További galériák

DesigNews Magazin DesigNews Magazin

DesigNews Magazin

Kezdetben a magazin egy személyes, online könyvtárhoz hasonlított. Minden ami érdekelt, valamikor felkeltette érdeklődésem, inspirált, vagy csak érdemesnek tartottam egyszer visszatérni rá, dokumentálva lett. Ezt a blognak sem nev…

Eurodesign Tour Eurodesign Tour

Eurodesign Tour

2011-től egy három éves projekt vette kezdetét "The Great Eurodesign Tour" címmel. Jelenlegi elképzelések szerint, egy éven belül minden európai országban készül egy weboldal, melynek oldalterveit én készítettem.

B&B B&B

B&B

Idén, egy napsütéses júniusi napon összekötöttük életünket. Barátok és rokonok kísérték közös jövőnk első perceit a kertvárosi református templomtól a Mecsek oldalán fekvő Kikelet Hotelig. Ezúton is köszönünk mindent nektek!

VirtualZoo VirtualZoo

VirtualZoo

A Virtual Zoo nevet viselő projekt a "HAUG Design Pályázat 2011" országos médiapályázatra készült pályamunka. A projekt neve magába foglalja annak célját is; egyszerűen kezelhető, átlátható, ugyanakkor felettébb innovatív és inte…