DesigNews Magazin

A projektről

Kezdetben a magazin egy személyes, online könyvtárhoz hasonlított. Minden ami érdekelt, valamikor felkeltette érdeklődésem, inspirált, vagy csak érdemesnek tartottam egyszer visszatérni rá, dokumentálva lett. Ezt a blognak sem nevezhetném dolog idővel kezdett formát ölteni, majd felmerült egy igény, hogy más, hozzám hasonló érdeklődési körrel rendelkező felhasználók is részesei legyenek a gyűjteménynek.

Gombamód szaporodó idegen nyelvű oldalak láttán csodálkozva tapasztaltam, hogy nem találom azok magyar nyelvű változatát. Elhatároztam, hogy az igényesebb cikkeket és híreket összegyűjtve, segítséggel magya nyelvre fordítva, nyílt színteret nyitok a hazai "design szubkultúrának".

A magazin igen rövid idő alatt nagy sikert futott be. Akinek portfóliója felkerült megköszönte és büszke volt rá, de sajnos hosszú a sor azokból a kreatív emberekből, akik az én ránemérésem miatt még mindig a boxban porosodnak.

DesigNews Magazin
DesigNews Magazin
DesigNews Magazin
DesigNews Magazin

További galériák

Zsolnay Gyár Zsolnay Gyár

Zsolnay Gyár

A 2007 első felében a pécsi Zsolnay Gyár szolgált a Pécsi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék bemutatkozó kisfilmje forgatásának helyszínéül. A film, a Tanszék 2007 őszén készült multi…

Eurodesign Tour Eurodesign Tour

Eurodesign Tour

2011-től egy három éves projekt vette kezdetét "The Great Eurodesign Tour" címmel. Jelenlegi elképzelések szerint, egy éven belül minden európai országban készül egy weboldal, melynek oldalterveit én készítettem.

B&B B&B

B&B

Idén, egy napsütéses júniusi napon összekötöttük életünket. Barátok és rokonok kísérték közös jövőnk első perceit a kertvárosi református templomtól a Mecsek oldalán fekvő Kikelet Hotelig. Ezúton is köszönünk mindent nektek!

VirtualZoo VirtualZoo

VirtualZoo

A Virtual Zoo nevet viselő projekt a "HAUG Design Pályázat 2011" országos médiapályázatra készült pályamunka. A projekt neve magába foglalja annak célját is; egyszerűen kezelhető, átlátható, ugyanakkor felettébb innovatív és inte…