Blog

Csemer Boogie Boglárka debütáló videóklippje, a Parfüm, új nézettségi rekordokat dönt

2014. január 21.

Csemer Boogie Boglárka debütáló videóklippje, a Parfüm, új nézettségi rekordokat dönt. Sokan azt gondolják, hogy egy videó/képretusáló program működését követhetik nyomon a videóklipp alatt, holott ez egy hónapok alatt összeért kreatív videószerkesztői műhelymunka eredménye.

Kreatív - Media Design Verseny 2013

2013. december 16.

Összesen 34 díjat, köztük két fő- és egy különdíjat adott át a Kreatív Csoport a Mediadesign versenyének csütörtök esti átadóján. Shortlistan az erosbalazs.com is.

Forrás: kreativ.hu/mediadesign2013

Adventi kalendárium a Google csapatától

2013. december 16.

A Google csapata az idei évre és egy szép meglepetéssel készült. Adventi kalendárium kicsiknek és nagyoknak. Egyedül a csokit hiányolom.

Forrás: google.com/santatracker

Don't Worry, Be Happy - Summer Deep House Mix by LCAW

2013. december 12.

Készüljünk a téli bevásárló-kavalkádra egy kis melegítővel.

Az Év Honlapja zsűriben

2013. december 12.

Neked mit jelent az ÉH pályázat?

Kihívást és együttműködést. Az elmúlt években többször díjazták személyes weboldalam az ÉH pályázaton, eközben számos nemzetközi versenyen is eredményesen szerepeltem. Az idei év más. Kihívás, mert egy új arculattal és átgondolt funkcionalitással útjára indíthattam egy projektet, amit több kreatív és becsült szakember szívesen fogadott, támogatott és segített a megvalósításban. Együttműködés, mert úgy látom ez a projekt közösen sikeres. Nincsenek kapitányok, megmondó emberek vagy sziszifuszik. Büszke vagyok, hogy olyan gépezet fogaskereke lehetek, ami olajozottan működik.

Bővebben: azevhonlapja.hu/hir/16/eros-balazs