Projektek

DesigNews Magazin DesigNews Magazin

DesigNews Magazin

Kezdetben a magazin egy személyes, online könyvtárhoz hasonlított. Minden ami érdekelt, valamikor felkeltette érdeklődésem, inspirált, vagy csak érdemesnek tartottam egyszer visszatérni rá, dokumentálva lett. Ezt a blognak sem nevezhetném dolog idővel kezdett formát ölteni, majd felmerült egy igény, hogy más, hozzám hasonló érdeklődési körrel rendelkező felhasználók is részesei legyenek a gyűjteménynek.

Zsolnay Gyár Zsolnay Gyár

Zsolnay Gyár

A 2007 első felében a pécsi Zsolnay Gyár szolgált a Pécsi Tudományegyetem, Bölcsészettudományi Kar, Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék bemutatkozó kisfilmje forgatásának helyszínéül. A film, a Tanszék 2007 őszén készült multimédiás felvételi DVD intro filmje lett.

Eurodesign Tour Eurodesign Tour

Eurodesign Tour

2011-től egy három éves projekt vette kezdetét "The Great Eurodesign Tour" címmel. Jelenlegi elképzelések szerint, egy éven belül minden európai országban készül egy weboldal, melynek oldalterveit én készítettem.

B&B B&B

B&B

Idén, egy napsütéses júniusi napon összekötöttük életünket. Barátok és rokonok kísérték közös jövőnk első perceit a kertvárosi református templomtól a Mecsek oldalán fekvő Kikelet Hotelig. Ezúton is köszönünk mindent nektek!

VirtualZoo VirtualZoo

VirtualZoo

A Virtual Zoo nevet viselő projekt a "HAUG Design Pályázat 2011" országos médiapályázatra készült pályamunka. A projekt neve magába foglalja annak célját is; egyszerűen kezelhető, átlátható, ugyanakkor felettébb innovatív és interaktív környezetben bemutatni egy fiktív, jövőbeli állatkert egy részletét.

Ábrázolásmódok Ábrázolásmódok

Ábrázolásmódok

O.G. Rejlander 1857-ben készített "Two ways of life" munkáját, Raffaello Santi, “Athéni iskola” című freskójával hasonlítottam össze. Azt vizsgáltam, hogy milyen formai és tartalmi párhuzam vonható a két kép között, mely elemzésnek a lényegebemutatni, hogy Rejlander, valamint a 19. századi, Angliában alkotó tudós fotócsoport tagjai, tudatosan nyúltak vissza a reneszánsz perspektivikus ábrázolás-technikáihoz, és adaptálták azokat a fotográfiába, mint új médiumba.