Blog

Az Év Honlapja 2009 27:22

2012. november 10.

Erős Balázs a büszke tulajdonosa a nemrég átadott Év honlapja kitüntető címnek. A web designer, grafikus fiatalember sajnos nem vehette át személyesen a díjat, bizonyára többen sejtik miért - igen, az elfoglalt szakember ekkor is egy fontos megrendelésen dolgozott.

Forrás: pecsinapilap.hu

OTDK - Ábrázolásmódok

2012. november 10.

Ábrázolásmódok - Az Athéni iskola és Az élet két útja között fennálló formai és tartalmi hasonlóságok bemutatása címmel, elnyertem a XXIX. Országos Tudományi Diákköri Konferencia ezüstérmét.

H2O Vizishow Dombóvár

2012. november 10.

Augusztus 23-án a dombóvári Vizi-show napján, délután 16.30-kor kezdődött a jótékonysági kacsaúsztató és Sárkányhajó verseny a Szállásréti tavon.

MR2 Roadshow - Zagar

2012. november 10.

A srácok szinte minden honi fesztivál nélkülözhetetlen fellépői. Júliusban a pécsi Dóm tér szolgált az MR2 Roadshow helyszínéül. A sütödék ontotta illatok, hűsítő italok és a meleg nyári idő melletti Zagar dalokkal tökéletes volt az este.

PVSK Panthers

2012. november 10.

A kiegyensúlyozott szezon során végig az él vonalban találhattuk a PVSK-Expo Center Pécset, amely végül bajnoki bronzot és nem mellékesen kupabronzot is szerzett, a szakosztály történelmében pedig arra még nem volt példa, hogy egy idényben két éremmel gazdagodjon a felnőtt csapat.

Forrás: pvsk-panthers.hu